Accesorii fereastra

Accesorii fereastra : 

 

Glafuri din AL si PVC

IMPORTANT—Vindem glafurile de interior si exterior si la cotele dorite sau la bara !!!

Comercializam Glafuri interioare si exterioare din AL si PVC pentru ferestre, la metru liniar sau la bara.

Disponibile intr-o gama variata de dimensiuni modele si culori(stejar auriu, stejar inchis, mahon, weghe, alb natur si alb)

Calitate inalta si durabilitate, usor de montat, rezistent la coroziune, rezistent la ploaie, intretinere usoara, tratament usor, neinflamabil, rezistent la UV, se potriveste tuturor tipurilor de ferestre.

 

Rulouri exterioare

  • Din PVC
  • Din aluminiu

Rulourile exterioare pot fi din PVC sau Aluminiu, intr-o gama variata de culori si modele.

Firma noastra monteaza rulouri exterioare aplicate. Acestea se monteaza prin aplicare pe exterior atunci cand tamplaria din PVC sau Al este deja montata.Actionare poate fi manuala prin panglica sau snur si electrica cu buton sau telecomanda.

Sunt eficiente pentru protejarea locuintei si a spatiilor comerciale, asigurand atat confort cat si siguranta. Sunt foarte rezistente in timp si la intemperii.

 

Jaluzele verticale

  • Jaluzele verticale din material textil de diferite culori
  • Jaluzelele verticale se executa la comanda
  • Ele pot fi executate pentru orice dimensiuni si pot fi montate pe plafon, pe perete, plafon casetat, rigips

 

Plase contra insectelor

  • Tip cadru: din aluminiu cu balamale care se deschid în exterior
  • Tip rulou: pe ghidaje din aluminiu.

Va oferim materialele pentru plasa de insecte fixa, sita mobila sau tip rulou disponibile in culorile alb, maro si imitatie lemn. Accesorii plase de cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

 

Feronerie

Va oferim o gama variata de accesorii Aluminiu si accesorii PVC. Pentru producatorii de tamplarie aluminiu si PVC dar si pentru persoane fizice: feronerie, coltari, balamale, manere, compase, broaste, spume, silicoane, suruburi, garnituri, keder, ventuze manipulare geam termopan,rulete,manusi de protectie si altele...